Selecteer een pagina

Uw website werkt overal.

Op ieder willekeurig apparaat werkt uw website optimaal. De templates die wij gebruiken zijn volledig responsive. Dat wil zeggen dat uw website zich automatisch goed presenteerd op welk apparaat deze ook wordt gepresenteerd.

Waarom WordPress

WordPress is een populair, betrouwbaar en krachtig Content Management Systeem (CMS) om je website mee te maken en te onderhouden. WordPress in een open source software pakket wat betekend dat wereldwijd vele kundige programmeurs iedere dag werken aan de verbetering van het systeem. Daar doe jij je voordeel mee als je gebruik gaat maken van dit systeem!

Maandelijks bekijken meer dan honderden miljoenen mensen miljarden WordPress-pagina’s, verspreid over ongeveer meer dan 140 miljoen websites. Elke dag worden er plusminus 100.000 nieuwe WordPress websites gelanceerd! WordPress is leading als mogelijkheid om je boodschap te publiceren op het internet. Door de populariteit van het systeem hebben vele grote en kleine bedrijven specifieke functionaliteit toegevoegd door middel van het aanbieden van zogenaamde plug-ins. Afhankelijk van je wensen voor je site voeg je voor kleine bedragen (licentiekosten) functies toe die je kunt inzetten.

Is WordPress dan de enige? Nee zeker niet. Ook andere software bieden een goed platform zoals Joomla, Drupal en anderen. Ieder met zijn eigen specifieke kenmerken en functionaliteiten.

Kort op een rijtje:

  • WordPress is open-source software. Het basis platform is kosteloos je moet wel je website hosten en mogelijk licenties voor plug-ins aanschaffen. Daarnaast mogelijk kosten voor realisatie en beheer.
  • WordPress is eenvoudig in gebruik. Het werken met het programma is intuïtief wijst je gemakkelijk naar de juiste richting.
  • WordPress is schaalbaar. Vele software ontwikkelaars bieden tegen relatief kleine bedragen software aan die specifieke functionaliteiten hebben. Veel met name grotere partijen werken samen om hun eigen software goed met elkaar samen te laten werken.
  • WordPress werkt goed samen met zoekmachines. Zeer belangrijk om goed gevonden te worden door je klanten.
  • WordPress kennis is overal en snel beschikbaar. De WordPress community is sinds het begin alleen maar gegroeid en kennis toegevoegd. Veel is goed gedocumenteerd en beschikbaar.

Let’s Work Together

In hac habitasse platea dictumst. Vivamus adipiscing fermentum quam volutpat aliquam. Integer et elit eget elit facilisis tristique.